onsdag 31. mai 2017

Du trenger ikke dra til utlandet for å surfe


Har du lyst til å lære og surfe, men har flyskrekk, lite penger og ikke alt for lang ferie til gode? Fortvil ikke. Det du trenger er en langhelg, bil, god musikk, godt selskap, litt penger, og så er det bare å kjøre straka vegen til Hoddevik på Vestlandet.
Det var her jeg og ei venninne var i helgen. Vi kjørte fra Oslo torsdag morgen, og kom frem på kvelden. Det tok ca. 10 timer. Siden vi skulle bo på surfcampen til Lapoint, bodde vi på rom med flere, men de var veldig hyggelige, så det gikk veldig bra!

På fredag dro vi for å surfe på et annet sted som het Ervik, for det skulle være bedre bølger der.


Som du ser på bildet under, så var det veldig steinete der, og jeg hadde jo ikke surfa på et år, så det var litt småskummelt, men det var også veldig gøy.


Lørdagen var helt klart den fineste dagen, og etter å ha liggi litt på stranda, tok vi brettet under armen og løp ut i bølgene. Neida. Så idyllisk var det ikke. Først måtte den ekle våtdrakta på, og det er jo en treningsøkt i seg selv. Samme med å bære bretta ut i vannet. De er ikke akkurat lette. Men vi kom oss utti, og det var helt nydelig!

Bare se på den fargen på vannet! Jeg ble helt forelska i det stedet her jeg.


Søndag skulle vi egentlig hjem, men bestemte oss for å bli en dag til, og det var bra, for vi hadde ikke rukket/orka å gå opp i fjellet for å se på utsikten over Hoddevik. Så på søndag ble det skikkelig søndagstur!Det ser kanskje ikke så bratt ut, men det var det absolutt. Og jeg er veldig dårlig trent nå, så her ble det pause hvert femte minutt. Om ikke oftere. Men vi kom oss tilslutt opp på toppen.Tusen takk for en fin tur, Cathrine! 


Og takk for oss, Hoddevik!


1 kommentar:

  1. Hoddevik er berre heilt nydelig, og sjøen er utrulig klar. Heilt klart ein av dei vakraste surfestadane i Noreg :D

    SvarSlett