søndag 4. juni 2017

Telte alene


For noen uker siden dro jeg på telttur. Alene. Jeg kjøpte nemlig telt, sovepose og liggeunderlag for pengene jeg fikk til bursdagen min. Har lenge hatt lyst til å dra på telttur, og da jeg endelig fikk kjøpt tinga jeg trengte, måtte jeg jo prøve det ut også.

Jeg ville jo egentlig ha med meg noen, og spurte flere venninner, men ingen kunne, så da ble det til at jeg dro alene. Jeg skal innrømme at jeg var litt redd, men da jeg først fikk satt opp teltet, tent engangsgrillen og åpnet en Corona, var det helt nydelig. Stillheten, og det å sitte og se utover vannet var helt fantastisk. Det begynte å bli litt kaldt etterhvert, men da var det bare å krype inn i soveposen i teltet og lese litt. 


Da jeg skulle ut og pusse tenner, var det et kjempefint lys i skumringen. Og det var ikke så skummelt som det jeg hadde sett for meg. Men jeg sov ikke så godt den natta. Det begynte å regne ganske bra, og det var en russebil i nærheten, enda jeg hadde kommet meg ut av byen. Så jeg hørte bassen ganske bra. Men sånn bortsett fra det, så var det veldig deilig å dra på tur alene. Så lenge man trives i eget selskap.


Det er veldig mange som spør om hva jeg gjør når jeg er alene på tur. Jeg gjør ikke en dritt. Kobler helt av, leser, nyter roen og bare er. Og sitter litt på sosiale medier da.

Det har blitt et par teltturer til etter dette, og flere skal det bli!

1 kommentar:

  1. Høres helt fantastisk ut.
    Gammeltante.

    SvarSlett