lørdag 14. november 2015

Be for verden

//Foto:Privat
Det er helt jævlig det som har skjedd og skjer i Paris nå. Ikke nok med det som skjedde i våres, men nå skal de gå gjennom det en gang til. Jeg tror det går ekstra inn på meg, og sikkert hele Norge, fordi vi i Norge har opplevd noe av det samme for noen år tilbake. Det føles så nært.
Som flere skriver, så er det viktig å huske på at terror har ingen religion. Da det skjedde i Norge, var folk raske på å ta beslutningen på at det var mørkhudede utlendinger som sto bak det, men så var det en blond nordmann. 

At mennesker kan gjøre dette mot uskyldige, er helt umulig å forstå. Alt det vonde som skjer i verden, er vanskelig å forstå. Vil det aldri ta slutt? Når skal folk forstå at krig ikke løser noen problemer? Hvorfor kan ikke alle bare være venner? Er det så forbanna vanskelig?!

Det er viktig å huske på at dette ikke skal skape frykt, selv om det er det terror er ment for. Vi må vise at vi sammen er sterke, og at vi tar igjen med å skape enda mer kjærlighet, istedenfor hat. Mine tanker går til hele Frankrike, og alle de som har mistet en venn, bekjent eller et familiemedlem.

#PrayforParis

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar