onsdag 3. august 2016

Dag 1 i Seattle

Norge: 18:37

Seattle: 09:37
Dag 90:

God morgen fra Seattle, folkens! Her kommer en "liten" oppdatering fra i går!


Alina (tyskeren) og jeg dro til Pike Place Market i Downtown Seattle. Det er et stort marked som er åpent hver dag. Det var helt greit, men jeg får litt klaus når det er så mange mennesker på ett sted. Men det var mange smaksprøver, og det er digg!




På samme sted ligger den første Starbucksen i hele verden, the orginal Starbucks. Det var en evig kø inn der, så det orka vi ikke.



Etter det fant vi Gum Wall, som ligger i samme området som markedet . Sier seg selv av det er en vegg klistret med tyggegummi. Vi hadde ikke det med oss, og da vi først var der, ville vi også ha en tyggis på veggen. Haha. Så da gikk vi og kjøpte det, og gikk tilbake.






Og der satt den! Ble noen runder med antibac etter det...


Så møtte vi Bennett, som hosten vår heter, og han har Cab! Jeg klarte jo å si at "It´s my first time in a cab!" og cab er jo taxi på engelsk... Jaja. Det var veldig gøy hvert fall!




Han kjørte oss til Kerry Park, som er en utsikt over byen. 


Jeg kan si med en gang, ikke dra dit. For etterpå kjørte Bennett oss til en annen park, som heter Bhy Kracke Park. Mye finere utsikt der! Og ingen turister.


Etter det plukket vi opp to jenter fra Sveits, som har couchsurfa hos Bennett før, og de skulle overnatte igjen. Så laget Alina veldig god middag med dessert, og vi hadde en veldig koselig kveld.


 I dag skal vi opp i the Space Needle og spise lunsj! 
Blogglisten hits

1 kommentar:

  1. Må bare si, du får jammen oppleve mye. Det må jo også være artig å treffe andre som reiser som du. God tur videre!Gammeltant.

    SvarSlett