mandag 25. juli 2016

Roadtrip del 5: Yosemite nasjonalpark og Sacramento

Lørdag gikk turen videre til Yosemite, som faktisk er veldig vanskelig å uttale. Nasjonalparken  er veldig stor, og vi brukte egentlig mesteparten av dagen i bilen. Det var jo helg, og hele USA hadde tatt turen, så det ble en del kø. Naturen var fin, men ikke like fin som innsjøen vi fant dagen før.





På fjellet under var det folk som klatra!


Litt over elva, gikk egentlig veien vi skulle kjøre, men der hadde det vært steinras, som dere kanskje ser.



Etter å ha kjørt rundt i Yosemite, kjørte vi videre til Sacramento, som er hovedstaden i California. På veien dit (bildet under), var mye av landskapet typisl som man ser på film, der tornadoene kommer.


Vi fant ut at vi skulle finne et hostel denne gangen, og det gjorde vi. Ble kjent med noen gutter på rommet, og bestemte oss for å dra ut. Det var evig med kø til utestedet, så vi fant ut at vi skulle dra tilbake til hostellet og ta flere øl der istedenfor. Jeg og to andre jenter dro for å kjøpe drikka, og da vi kom tilbake, hadde jeg fått melding av Pascal at de hadde stikki ut igjen. Så da gikk vi jentene bare og la oss. Gutta kom heldigvis tilbake etter litt, så vi gikk ikke glipp av noe.

Dagen etter dro Pascal og jeg på et tivoli som var i byen denne helgen. Det var vanvittig stort, og da vi trodde vi hadde vært over hele, var det plutselig et nytt omårde vi ikke hadde sett. Det var utstillinger, tivoli, eget stort matområde (som sikkert var like stort som et tivoli ville vært i Norge), western-hesteshow, eget minneområde for 9/11. Ja, det var masse å se!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar